divendres, 28 de novembre del 2014

ELS EXPERTS D'AQUESTA SETMANA SÓN..

... la Júlia (experta en fer puzles) i l'Arnau (expert en el joc del fil).

PROTAGONISTA

Aquesta setmana també ha estat protagonista l'Aaron. L'hem pogut conèixer més bé amb el munt de coses que  ens ha explicat sobre ell i la seva família. I el dijous a la tarda va venir la seva mare i vam fer un detall  molt bonic: un bolet amb fang de color vermell i el tronc era una ampolleta de sals de colors. Vam passar una tarda molt entretinguda i ho vam passar molt bé. Moltes gràcies a la Lourdes!!!

dimecres, 26 de novembre del 2014

PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Aquesta setmana ha estat protagonista el Martí. Ens ha explicat moltes coses d'ell i també ens ha ensenyat fotos. El dimecres van venir a la classe els seus pares i ens van explicar contes molt divertits sobre els dracs de Cervera: Carranco, Tarasca, La Polla i La Cuca Matraca. També els vam poder veure en miniatura. Ens va agradar molt i ens ho vam passar molt bé. Moltes gràcies al Toni i la Concep!!!

divendres, 21 de novembre del 2014

CARDIO GEGANT!!

Avui els nens i nenes d'Educació Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà hem baixat al pati per fer un CARDIO gegant.

PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Aquesta setmana l'Ona ha estat la protagonista. Ens ha explicat moltes coses d'ella, la seva família,el que li agrada, el que no li agrada, etc. . I  el dijous va venir la seva mare a la classe i ens ho vam passar d'allò més bé amb totes les activitats que van fer juntament amb l'Ona: un conte de Les tres bessones a l'hospital, ens vam disfressar com les infermeres, vam poder veure diferent material que utilitzen les infermeres ... Va ser una tarda fantàstica!!!! Ah!! i a l final un record molt original per tots i totes. Gràcies Montse!!!

ELS EXPERTS D'AQUESTA SETMANA SÓN...

Aquesta setmana han fet d'experts l'Oriol i l'Anna. Mireu que bé que ho han fet!!!

dilluns, 17 de novembre del 2014

Som escultors

Els alumnes de 4t hem fet una activitat de treball cooperatiu. Ens han donat unes maletes amb materials diversos i per grups hem hagut de fer un escultura. Ens ho hem passat molt bé experimentant amb els diferents materials. Aquí teniu una mostra de com ha anat tot el procés de creació.

dissabte, 15 de novembre del 2014

EXCURSIÓ A LLEIDA

Aquest divendres 14 de novembre hem anat a Lleida amb els alumnes de 3r i 4t. Al matí hem anat al Caixa Fòrum a fer un taller de matemàtiques i a la tarda hem anat al Parc de la Mitjana. Hem fet jocs, hem passejat pel parc i finalment ens hem mullat una mica perquè s'ha posat a ploure. Tot i així, ens ho hem passat pipa!!! Aquí en teniu la mostra.

TREBALL DE TARDOR

Amb els alumnes de quart hem fet unes corones de fulles amb els colors de la tardor.
Aquí podreu veure com ens han quedat.


divendres, 14 de novembre del 2014

CAMPIONS DEL MÓN

L'Àlex s'ha proclamat campió del món de moto3 al circuit de València on ha protagonitzat una cursa molt emocionant.
El Marc, per segon any consecutiu, ha estat el campió del món de la categoria màxima.

MOLTES FELICITATS DES DE LA VOSTRA ESCOLA!!!!



ELS BOMBERS ENS VISITEN A L’ESCOLA

Els alumnes de 5è hem fet el  taller “El foc i tu” on hem estudiat diferents escenaris d’un bosc i els tres elements (calor, combustible i oxigen) del foc. Han donat molts consells sobre la prevenció i la sostenibilitat dels boscos per tal de que aquests no es cremin. Hem fet també una part pràctica on s’ha reproduït un foc en un bosc sostenible i un foc en un bosc molt descuidat.  Interessantíssim taller.


dimarts, 11 de novembre del 2014

Taller de fruita P5

Els nens i nenes de P5 hem fet un taller de fruita que consistia en explicar un conte on hem sigut protagonistes i hem fet una manualitat.

Sortida Tot Circ P5

El dijous 6 de novembre, els nens i nenes de P5 vam anar a Tot Circ (Copons). Vam fer molts tallers d'equilibris, malabars, música, disfresses... i després de dinar vam poder gaudir d'un espectacle molt divertit! Aquí us ensenyem les fotos de la nostra sortida:

SOM EXPERTS EN...

Ja hem començat el projecte "Som experts en...". Aquesta setmana han fet d'experts  l'Olympia i el Ton. L'Olympia és experta en fer trencaclosques i el Ton en el joc del parxís.


dimecres, 5 de novembre del 2014

La nostra escola

Ja sigui a les aules o a les finestres els nens ens recorden que ells són el motiu pel qual som una escola.

dimarts, 4 de novembre del 2014

Sortida a Vallfogona de Riucorb

Els alumnes de P-3 vam anar d'excursió a Vallfogona de Riucorb. Allà ens esperava la Castanyera i tots plegats vam anar a buscar els ingredients que necessitàvem per fer panellets: ametlles, ous, patata ....Després vam fer els panellets que van sortir boníssims.
A la tarda vam fer una passejada pel bosc i fins i tot vam veure algun bolet.
També vam escoltar el conte de La Castanyera i vam ballar la dansa.
Vam passar un fantàstic dia tots junts!!!!

Fem panellets!

Els nens i nenes de P5 hem fet panellets a la classe i ens hem llepat els dits!