dimecres, 25 de juny del 2014




DES DE L'ESCOLA JAUME BALMES US DESITGEM UNES BONES VACANCES ENS RETROBAREM EL 15 DE SETEMBRE

BON ESTIU






ENTREGA D'ORLES A 6è

L'últim dia de curs va ser molt emocionant, el menjador ens va obsequiar amb xocolata amb coca i després vam anar al gimnàs. Allí, la directora ens va adreçar unes paraules i a continuació els tutors ens van fer entrega de les orles. Hi van poder assistir els nostres familiars i va ser un dia que recordarem per sempre.
Moltes gràcies Escola Jaume Balmes.


dilluns, 23 de juny del 2014

Activitat d'audiovisuals: OMBRES XINESES

Els alumnes de 3r han treballat molt, preparant el teatre d'ombres xineses. Primer, es van dividir en 2 grups per classe i cada grup va triar el conte que volia representar. Després, van preparar el diàleg i van elaborar les titelles per fer les ombres xineses.

Catifes de Corpus a 3r

Els nens i nenes de 3r vam anar a fer catifes de Corpus a la plaça Major. Vam compartir l'activitat amb l'Escola Les Savines.
Els alumnes van participar amb molt d'entusiasme, portant pètals, gespa, terra i serradures. També vam tenyir sal amb guixos de colors.Vam aprofitar per treballar la simetria en el disseny de la catifa.


divendres, 20 de juny del 2014

JOCS D'AIGUA!!!

L'últim dia de curs ens hem remullat i hem jugat per acomiadar aquest curs escolar.

BON ESTIU!!!


dijous, 19 de juny del 2014

Els protagonistes del tercer trimestre són...


STEVEN


https://picasaweb.google.com/110465669246257496309/ALEIX?authkey=Gv1sRgCKjpxvD6spKPHw#
ALEIX










 
JÚLIA


https://picasaweb.google.com/110465669246257496309/YERAI?authkey=Gv1sRgCP3o7seFs9b0Lg#
YERAI






 
 


 
https://picasaweb.google.com/110465669246257496309/RAMON?authkey=Gv1sRgCMGEjou-g7vYGA#

GUILLEM
 

   

 

ELS ALUMNES DE P-4 PORTEN ERUGUES I UNA PAPALLONA A P3-B!

A P3-A ENS VISITEN DOS GOSSETS DEL GUILLEM!

ELS ALUMNES DE P-3 VISITEM LA BIBLIOTECA DE CERVERA!

CHAVELA

Avui els nens i nenes de segon hem representat el conte de la "Chavela". És una història que hem estat treballant durant el curs, dins del projecte Interactuem.

Mireu que bé ha quedat!!


MOSTRA DE BALLS FINAL DE CURS

Avui a primera hora del matí, hem baixat tots al pati per ballar les danses que hem estat assajant amb la Judit, la mestra de música. Els nens i nenes de 6è ens han cantat una cançó que han preparat per despedir-se de l'escola.















dimecres, 18 de juny del 2014

BALLS A P5

Els nens i nenes de P5 hem fet una representació d'una selecció de balls, per tal d'acomiadar-nos de l'etapa d'Educació Infantil. Ens ho hem passat molt bé assajant i ja veureu que bé ha quedat la representació!!


dimarts, 17 de juny del 2014

EXCURSIÓ AL TIBIDABO

Els alumnes de sisè hem realitzat la darrera sortida amb l’escola Jaume Balmes. Com ja és tradicional hem anat al Tibidabo. Hem pujat,  amb els companys a totes les atraccions: la muntanya russa, els troncs, l’ Hotel Krueguer, la talaia, la roda,...

Ha estat una molt bona sortida com a final de curs i una experiència inoblidable que recordarem sempre.

I JOCS FLORALS DE CATALUNYA



El Departament d'Ensenyament  ha convocat  els  I Jocs florals escolars de Catalunya amb l'objectiu de millorar la lectura i l'escriptura en l'alumnat i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país.
A la nostra escola hi hem participat en la categoria  d’EE,  amb  els alumnes del grup de reforç de llengua catalana de
cinquè:  el Roger, l’Elisa, el Fady, el Pedro,  l’Ismael i l’Àngel. Aquest alumnes  van quedar   guanyadors a la fase territorial de Lleida i el  dia 6 de juny van anar a Lleida a recollir el premi de reconeixement, en un acte presidit pel delegat d’ensenyament, el Sr. M. Àngel Cullerés.
Un cop classificats  vam passar a la final de Catalunya,  tot i que allí vam ser només finalistes i no guanyadors. Felicitem a tots els alumnes i a la seva mestra que els va animar i engrescar a fer aquesta tasca que de vegades els  costa tant: escriure


dijous, 12 de juny del 2014

TORNEIG YES2CHESS

Durant tot el curs, un equip de nois i noies de l'escola han estat participant en una competició d'escacs a nivell europeu. Al capdavant d'aquest equip hi ha hagut el senyor Joan Mora, que hi ha dedicat moltes hores i molt esforç, i des d'aquí l'escola li volem agraïr. La veritat és que els nois i noies han fet un paper excel·lent, quedant els cinquès de 46 equips participants.

                                 MOLTES FELICITATS A TOTS I A TOTES!!


dimecres, 11 de juny del 2014

ELS BOMBERS DE P-4

EL PASSAT DIJOUS ELS NENS I NENES DE P-4 VAM PASSAR UN MATÍ MOLT DIVERTIT AL PARC DE BOMBERS DE CERVERA.
ENS VAN VESTIR DE BOMBERS I ENS VAN REFRESCAR UNA MICA AMB LES MÀNEGUES D' AIGUA.
                         
https://picasaweb.google.com/110465669246257496309/BombersP4?authkey=Gv1sRgCOy05pSiqLGMMg

                                

dilluns, 9 de juny del 2014

FINAL DEL X CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El dia 8 de juny, la nostra representant, la Berta Pedrós Aldomà, va participar en la final,va llegir amb seguretat i fermesa, ho va fer molt bé, malgrat que no va guanyar.

Els alumnes de 4t de la nostra escola també van assistir a la  final del X Certamen de Lectura en Veu Alta, que tingué lloc al Teatre Nacional de Catalunya, que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .

El Certamen és una  iniciativa del Pla de Foment de la Lectura de més èxit dels darrers anys que tots els centres d’ensenyament catalans  de primària i secundària són convidats a participar-hi i escollir els seus millors lectors en veu alta, en la primera edició hi van participar 7 centres, en la d’enguany eren 604.


divendres, 6 de juny del 2014

ÚLTIMES SETMANES D'ESCOLA!

Us recordem que a partir del dilluns 9 de juny comença la jornada intensiva a l'escola.
Per llegir tota la infomació, cliqueu damunt de la imatge.



dimecres, 4 de juny del 2014

CERCAVILA GEGANTERA

Aquest divendres 6 de juny, a les 16:30, davant de l'escola, sortirà la cercavila gegantera. Aquí a l'escola hem estat treballant perquè tots els nens i nenes hi puguin participar.
Esperem comptar amb tots vosaltres per fer una cercavila fantàstica!!!



https://drive.google.com/file/d/0B1D9guEVS8G7UF9UVzVoZ2VKblk/edit?usp=sharing


Si cliqueu damunt la foto, podreu llegir tota la informació.

MARIA CANALS PORTA CUA

El divendres 30 de maig Educació Infantil i Cicle Superior vam poder gaudir d'una meravellosa jornada didàctica relacionada amb el món del piano. Els nens i nenes més petits, a través del conte "El monstre de colors", van poder viure i experimentar diferents estats d'ànim, acompanyats sempre de cançons i música amb el piano. Després vam poder tocar el piano i experimentar què se sent quan ets un gran pianista. Els nens i nenes de Cicle Superior, dins l'esglèsia de Sta. Maria, van poder gaudir d'un gran concert de piano.