dimecres, 28 de maig del 2014

SORTIDA A COPONS DE P-3

Els conills i les papallones vam fer una sortida a TOT CIRC (Copons). La sortida va ser tot un èxit. Quan vam arribar vam esmorzar i tot seguit vam realitzar els diferents tallers del circ. Vam gaudir molt, vam ser equilibristes, trapezistes, pallassos, ... Després de dinar, vam riure molt amb l'espectacle del Circ.

Sortida al Cim d'Àligues

Ahir els nens i nenes de cicle inicial vam anar a Sant Feliu de Codines a visitar el Cim d'Àligues. Allí vam poder conèixer tot tipus d'aus. Ens van explicar com es deien,  com tenien el bec, les ales, els ulls... I vam aprendre a distingir-les. Un cop les vam haver visitat totes, les van deixar volar i vam poder veure com eren de ràpides i com es bellugaven pel cel. Després vam anar a dinar i tot seguit vam fer una gimcana per comprovar quantes coses havíem après sobre les aus.

dimarts, 27 de maig del 2014

Projecte: som solidaris

Aquesta setmana els nens i nenes de segon de Primària hem pogut gaudir d'una activitat organitzada pels nois i noies de tercer d'ESO de l'IES Antoni Tarroja. Ens han acompanyat en un recorregut per les places i fonts de Cervera i hem observat les seves característiques i utilitats.


dilluns, 26 de maig del 2014

L'ALIGA

Avui els nens i nenes de P-5 A han tingut una sorpresa. L'Imma els ha portat una àliga dissecada i l'han pogut observar i tocar. Ha estat una experiència molt enriquidora.

diumenge, 25 de maig del 2014

ANEM A VISITAR ELS BOMBERS!

Els alumnes de P-3 hem anat a visitar els bombers de Cervera. Ens han ensenyat moltes coses, entre elles el seu vestuari, les instal·lacions, els camions, ... Ha estat molt divertit i molt interessant! Per un dia ens hem convertit en uns bombers!

divendres, 23 de maig del 2014

SORTIDA AL CASTELL DE SAIDIA

Aquesta setmana els nens i nenes de P4 i P5 hem anat a passar un dia al Castell de Saidia. Allí vam poder visitar els animals, vam pujar a un ruquet i vam visitar el "tipi". Va fer molt bon dia i ens ho vam passar molt bé.



dimecres, 14 de maig del 2014

SETMANA DE LA SALUT A L'ESCOLA

Aquesta setmana estem celebrant la Setmana de la Salut a la nostra escola, fent un munt d'activitats relacionades amb l'esport, la salut, els valors,.... . Aquí al bloc podreu anar veient fotografies de totes les activitats realitzades.

https://drive.google.com/file/d/0B1D9guEVS8G7ZDlEcHNRSHk2YWM/edit?usp=sharing

dimarts, 13 de maig del 2014

A 3r fem batuts

Una de les activitats de la setmana de la salut ha estat fer i degustar un esmorzar saludable que ha consistit en fer batuts (de pera, de maduixa i de plàtan). És molt fàcil, només necessitem llet, fruita i sucre. Han quedat molt bons i hem descobert una altra manera de menjar fruita.


divendres, 9 de maig del 2014

ESTEM A LA FINAL!!!

Avui un grup de nens i nenes de 4t han anat a Mollerussa a la Semifinal de "la lectura en veu alta" i la representant de la nostra escola, la BERTA PEDRÓS ALDOMÀ, ha estat la guanyadora de la seva categoria. Això vol dir que aviat anirem a la final a Barcelona. Des d'aquí l'escola, la felicitem perquè ho ha fet molt bé.... i li desitgem molta sort a la final.









CANTATA AL PARANINF DE LA UNIVERSITAT

Ahir, dijous 8 de maig, els alumnes de 1er, 2n i 3er de l'escola van poder assistir a la "Cantata" protagonitzada pels nens i nenes de 4rt de les escoles d'aquí Cervera i l'escola de Sant Guim. L'activitat va estar organitzada pel Conservatori de Cervera. Els nens i nenes ho van fer molt bé!!