dimecres, 30 d’octubre del 2013

Els castanyers i castanyeres



Ahir  dimarts 29 els nens i nenes de sisè, després del pati ens hem disfressat de castanyers i castanyeres i hem anat per totes les classes de l’escola anunciant i convidant a tots els nens i nenes a participar avui als jocs que hem preparat per ells amb molta il·lusió.








diumenge, 27 d’octubre del 2013

SORTIDA A CAN CANADELL

El dia 14 d'octubre els alumnes de segon vam anar a visitar una casa de pagès, on ens van explicar moltes coses sobre la Verema i vam poder visitar la tina i el celler. També vam aixafar raïm com es feia antigament, amb els peus. A la tarda vam anar a berenar al Parc de l'Aigua a Igualada.

ACTIVITAT DE PLÀSTICA.

Els alumnes de segon hem treballat el Poble a Coneixement del Medi i a plàstica hem creat el nostre poble. Mireu que bé en ha quedat!

dijous, 24 d’octubre del 2013

“PLANTADA GROGA “ DAVANT DE L’ESCOLA JAUME BALMES



CONTRA LA LOMCE I CONTRA LES RETALLADES
Com a senyal de protesta per les contínues retallades a l’ensenyament i en contra de la llei Wert, els mestres de l’escola Jaume Balmes i membres de l’AMPA, han rebut  tots els alumnes a l’entrada principal de l’escola amb samarretes grogues. Mentre anaven arribant els alumnes, també s’hi han  afegit força pares, fent seva també aquesta lluita. La concentració s’ha acabat amb un aplaudiment general i l’entrada amb normalitat dels alumnes a l’escola, sota una pancarta amb el lema:  “Escola en català. STOP retallades”, que han preparat un grup d’alumnes.


dimecres, 16 d’octubre del 2013

BENVINGUTS


Benvinguts al nou curs escolar i al nostre bloc.
Com cada any us anirem presentant les nostres activitats i tot allò que creguem que us pot agradar i fer passar una bona estona.
Esperem que us agradi.
Alumnes de l'aula de religió.

dimarts, 15 d’octubre del 2013

JA HA ARRIBAT LA TARDOR!!!!!!


A l'escola Jaume Balmes ja estem preparant la castanyada: els alumnes de sisè posen a punt els jocs, a música assagen les cançons i les danses, decorem l'escola amb motius de tardor,...




PELS MÉS LLAMINERS...


divendres, 11 d’octubre del 2013

EL POBLE

Durant aquest mes de setembre hem estat aprenent coses sobre la població i a l'hora de plàstica entre tots vam crear el nostre poble.
A continuació podeu veure com ho vam fer i quin ha estat el resultat final.

JA SOM UNA MICA MÉS GRANS

Per fí ha començat l'escola,  ens hem retrobat  amb els companys i companyes, amb els mestres i les mestres, amb els monitors ... Hem començat contents, amb moltes ganes de compartir experiències i explicar tot allò que hem viscut durant l'estiu. 

Aquí podeu llegir un poema de Isabel Barriel per aquest inici de curs.
És aquesta nostra classe

És aquesta nostra classe,
entreu alegrement
que farem del temps que passi
un gran divertiment.

Obriu els ulls i les orelles
i la capseta de pensar
que hem vingut a passar un curs
ple de sorpreses per xalar.

Un dies farà sol,
d’altres s’enfosquiran
alguns caurà pluja o nevarà...

Però a la nostra classe
un cel privat ens aixoplugarà.