divendres, 31 de maig del 2013

Maria Canals porta cua...a Cervera!

El passat divendres vam visitar un dels pianos que hi havia als carrers de Cervera en motiu del Concurs Internacional de Música Maria Canals, els alumnes de primer vam anar al carreró de les Bruixes, on ens van explicar el conte Sofia, la vaca que estimava la música, tot acompanyat de la música del piano i de diferents cançons que nosaltres també vam cantar. En acabar, vam fer la nostra aportació a aquest dia tocant una mica el piano.
Aquí podeu veure unes quantes fotos....




I nosaltres cantant!

dimecres, 29 de maig del 2013

Cinderella

Els alumnes de quart representant una obra de teatre en anglès.


MATRÍCULA

MATRÍCULA DEL 10 AL 14 DE JUNY.
DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9:15 A 13:30


En aquest enllaç trobareu tota la informació necessària per matricular els vostres fills/es pel curs 2013-2014.

divendres, 24 de maig del 2013

EL LLIBRE DE LES PREGUNTES

Les nenes i nens de primer vam participar en l'experiència proposada per l'artista Isidro Ferrer a partir del Llibre de les preguntes de Pablo Neruda.

Seguint les indicacions i donant via lliure a la nostra imaginació vam interpretar algunes de les preguntes que Neruda va plantejar en el seu llibre: el resultat? unes capsetes amb les sensacions que aquestes preguntes ens van transmetre.

Us deixem algunes fotos on sortim en ple procès de creació.



dilluns, 20 de maig del 2013

Veritat o mentida



Amb els alumnes de segon estem treballant el valor de dir la "Veritat", per això a part de parlar molt sobre la importància de no dir mentides i fer algunes activitats, també hem vist aquest conte.


divendres, 10 de maig del 2013

SORTIDA A MONTSERRAT

El passat 9 d'abril vam anar d'excursió a Montserrat. Allà vam poder veure el museu del cremallera, on ens van explicar com funcionen el funicular i el cremallera i com s'ho fan per poder pujar.



Després vam pujar al cremallera des de Monistrol fins a Montserrat, el viatge ens va encantar!

I per acabar vam visitar l'Abadia, on vam poder escoltar ens nens de l'Escolania de Montserrat cantant el Virolai.

Edit: Més fotos!

QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL

Amb els alumnes de 6è hem estat treballant aquesta cançó. També hem fet una adaptació molt divertida on surten ells mateixos com a protagonistes.


Com que ha quedat molt bé, la cantarem a la festa de final de curs com a comiat.

dijous, 9 de maig del 2013

UN DIA DE REFLEXIÓ

Tots sabem que avui ha estat un dia diferent, en el sector de l'ensenyament. Alguns companys i famílies han fet vaga, altres han fet activitats diverses de reivindicació, altres potser no hauran fet res..... Al Jaume Balmes hem volgut manifestar el nostre malestar envers el que està succeïnt. És per aixó que durant tot el dia d'avui hem fet una reflexió amb els nens i nenes de l'Escola sobre el camí que està prenent el món de l'educació.

PER UNA BONA EDUCACIÓ 
PER UNA BONA ESCOLA....

PER UN BON FUTUR!!!


dimarts, 7 de maig del 2013

CELEBRACIÓ DE SANT JORDI

Durant la setmana de sant Jordi a l'escola vam fer diferents activitats culturals: paradetes de llibres als passadissos, representacions de contes a les classes, obra de teatre en anglès, elaboració de contes transversals, ...