dilluns, 27 de febrer del 2012

FESTA MAJOR 2011

Treball que han fet els alumnes de sisè sobre el Seguici de la Festa Major de Cervera.

dimecres, 22 de febrer del 2012

dijous, 16 de febrer del 2012

Les cançons dels nens d'Educació Infantil




If you are happy

PASTORETS 2011

Pastors i pastores, àngels i dimonis, ballarines i apuntadors...  i una bona colla d’actors representant, com cada any, els pastorets a l’escola Jaume Balmes.
Aquí teniu les fotografies.

CIENTÍFICS

A sisè hem experimentat amb els imants, l’electricitat estàtica i hem fet circuits elèctrics.  Hem après les nocions bàsiques sobre aquests temes i les experiències pràctiques ens han ajudat a comprendre alguns fenòmens quotidians.  Aquí teniu algunes imatges.

DE L'ESCOLA A AMÈRICA

Els alumnes de sisè hem visitat l’exposició de la Carme Bonet “Petjades per tot un continent” al Museu Comarcal de Cervera.
A partir de les imatges hem vist reflexada la realitat del continent americà. A més de la visita guiada i comentada al museu per la mateixa autora, també hem fet una sèrie d’activitats a l’entorn de l’exposició que les hem pogut treballar allí mateix.
Les imatges i l’entusiasme de la Carme ens han despertat   l’interès envers aquest continent.

dimarts, 14 de febrer del 2012

Carnestoltes i la Vella Quaresma

Després del Carnestoltes arriba la Vella Quaresma, i a l’escola ja ha arribat. És una senyora sèria, prima i té set cames, una per cada setmana fins arribar a la Pasqua. Aquí us deixo la història perquè la compartiu amb els vostres amics.



 


    Si vols escoltar la canço de la Vella Quaresma clica en aquest dibuix.